Team.

Niels Reijnders
Niels ReijndersOwner / Creative Director
Niels heeft echt overal een oplossing voor. Eindbaas. Gaat voor iedere uitdaging, heeft altijd een antwoord, op welke vraag ook. Creatief, scherp en altijd met een helder doel: het maximale bereiken voor zijn opdrachtgevers. Impact maken. Raakt naast de juiste creatieve snaar ook altijd de juiste mensen. Verbinder, verduidelijker.
Annette Reijnders
Annette ReijndersIllustrator / Copywriter / Projectmanager
Visueel en tekstueel verbinden. Dat kan Annette als geen ander. Illustraties die je verrassen, infographics die het juiste verhaal vertellen en copy die je raakt. De kers op de taart, en vaak net de twist die een design of campagne maakt. Door precies aan te voelen waar het zwaartepunt ligt, of juist de nuance gemaakt kan worden. Sfeermaker, deskundige en verbinder.
Frank Hopmans
Frank HopmansStrateeg / Client Service Director
Praat veel, maar luistert stiekem nog beter. Ideeënfabriek. Vaak iedereen al een stap voor, doorziet complexe vraagstukken en maakt ze graag simpel. Betrokken, gepassioneerd en resultaat-gedreven. Het belang van de opdrachtgever staat centraal. Challenged iedereen om het nog mooier of beter te maken dan verwacht. Gezelschapsdier, merkenbouwer, vraagbaak.
Marcel Ligtvoet
Marcel LigtvoetDesigner
Altijd gelijk raak, de designs van Marcel. Klasbak. Aan een half woord heeft hij genoeg, hij voelt direct aan welke vormgeving past bij de betreffende opdrachtgever of het betreffende project. Onder druk op zijn best. Krappe deadline of niet, hij is er altijd met de juiste beeldtaal oplossing. Next level designs die je merk echt tot leven brengen. Creatief in alles. Loyaal en collegiaal.
Shirley van Irsel
Shirley van IrselGrafisch medewerker / DTP
Amy is onze vrolijke aanpakker. Multi-disciplinair, schouders eronder en gaan. Zorgt dat alles doorgaat, op rolletjes loopt én op tijd af is. Van ontwerp tot drukwerk. Pragmatisch waar het moet, ontzorgt waar het kan. Maakt iedereen blij. Sfeermaker, harde werker, creatief en oplossingsgericht.
Amy Mollinger
Amy MollingerGrafisch medewerker / DTP
Amy is onze vrolijke aanpakker. Multi-disciplinair, schouders eronder en gaan. Zorgt dat alles doorgaat, op rolletjes loopt én op tijd af is. Van ontwerp tot drukwerk. Pragmatisch waar het moet, ontzorgt waar het kan. Maakt iedereen blij. Sfeermaker, harde werker, creatief en oplossingsgericht.
Ad van Beek
Ad van BeekGrafisch medewerker / Fotografie
All round deskundige. Ad heeft alles al gezien, gefotografeerd of geproduceerd. Weet altijd een oplossing, zorgt dat het altijd goed komt. Linksom of rechtsom. Zijn ervaring telt dubbel, aan een half woord heeft hij genoeg. Baken, music-maestro, doorzetter, alleskunner.

Samenwerken? goed plan!

Meer weten? Kennismaken?
Leuk! Mail ons.

We werken voor bedrijven en organisaties die vooruit willen. Dus zoek je een partner die gaat voor een mix van gedegen, efficiënte & pragmatische oplossingen? Neem dan contact met ons op, dan beginnen we met koffie.